Valuta
RON
 • BGN
 • EUR
 • USD
 • RON
Limbă
Meniu
Profil
Limbă

FACEBOOK

Instagram

Vezi toate articolele

Piele de cal nebun: forță și caracter unic

Piele de cal nebun: forță și caracter unic

Origine și producție

Pielea Crazy Horse este prelucrată din piele de bou, folosind uleiuri și ceară la finisare. Acest lucru conferă materialului moliciune și proprietăți hidrofuge. Caracteristica acestei piele este că atunci când este zgâriată sau pliată, culoarea acesteia se schimbă, ceea ce adaugă un caracter unic și individual fiecărui produs.

Caracteristici și Beneficii

 1. Durabilitate : Pielea Crazy Horse este cunoscută pentru rezistența sa excepțională. Este rezistent la uzură și poate rezista în condiții dure, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în aer liber.

 2. Atractie vizuala : In timp, pielea dezvolta o patina, o „strălucire” naturală și o profunzime de culoare care este foarte apreciată de iubitorii stilului vintage. Această patina contribuie la aspectul antic al produselor, făcând fiecare articol unic.

 3. Moliciune și confort : În ciuda rezistenței sale, pielea rămâne extrem de moale la atingere, ceea ce garantează confortul la purtare.

Aplicații

Pielea „Crazy Horse” este extrem de populară în fabricarea diverselor accesorii. Este folosit pentru:

 • Pantofi : potriviti in special pentru cizme si pantofi mai rustici.
 • Genți și portofele : Preferate pentru robustețe și aspectul vintage elegant.
 • Curele și alte accesorii din piele : Durabilitatea sa o face o alegere ideală pentru articolele care sunt folosite zilnic.

Îngrijirea pielii calului nebun

Pentru a o menține cât mai bine, pielea trebuie curățată în mod regulat cu o cârpă moale și tratată cu uleiuri și ceară speciale pentru piele. Acest lucru ajută la păstrarea proprietăților sale hidrofuge și menține moliciunea și flexibilitatea.

Concluzie

Pielea Crazy Horse are un farmec specific datorită capacității sale de a „spune o poveste” prin modificări vizibile ale texturii și culorii în timp. Acest lucru îl face o alegere preferată pentru cei care prețuiesc calitatea și au un gust pentru eleganța și stilul clasic.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  Nici un comentariu pănă acum

ULTIMELE PRODUSE

MODELE DE CELE MAI VÂNZATE