Valuta
RON
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • RON
Limbă
Meniu
Profil
Limbă

FEL

Material

TIP

Marime

Culoare

Alege o marime

FACEBOOK

Instagram

Prima pagină CIZME DAMA

CIZME DAMA

 

         

Filtre
41 product(s)
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»

Când vine vorba despre încălțămintea de iarnă, nu trebuie să faceți compromisuri. Calitatea trebuie să fie mereu pe primul loc. Este recomandabil ca bocancii să aibă un toc înalt, pentru a vă menține picioarele calde. De obicei, femeile aleg bocanci din piele naturală pentru că aceștia nu lasă apa să pătrundă și sunt extrem de durabili. Pielea clasică este preferată în locul nubucului și a catifelei, deoarece se întreține mai ușor. Aceste două tipuri de piele pot face bocancii să arate extrem de eleganți, dar necesită îngrijire specială. Înainte de fiecare ieșire, este indicat să folosiți un spray special pentru a-i proteja de umiditate. Bocancii cu platformă sunt, probabil, cea mai bună alegere pentru că oferă echilibru și stabilitate. Alegeți modele cu șanțuri adânci pe talpă pentru a reduce riscul de alunecare pe trotuarele acoperite de gheață.

Cum să Îngrijiți Bocancii?

 

Pentru a menține bocancii într-o stare excelentă, este important să aveți grijă de ei corect. În plus față de curățarea regulată pentru a elimina petele de sare, este bine să aveți cel puțin un alt pereche de încălțăminte care să nu fie doar o rezervă. Este recomandat să rotați între cel puțin două perechi sau mai multe dacă aveți posibilitatea, astfel încât să le puteți folosi mai mult timp. De asemenea, asigurați-vă că aveți la îndemână accesorii potrivite pentru îngrijirea bocancilor, precum o vopsea (în culoarea potrivită pentru încălțăminte), șervețele umede, perie, burete și spray impermeabil. Acesta este un mod de încredere pentru a vă menține încălțămintea în stare perfectă și pentru a-i prelungi viața.

 

Bine ați venit în magazinul în care visele dvs. de stil și confort devin realitate! În magazinul online 1001obuvki.com, vă oferim nu doar încălțăminte, ci și un mod de viață. Gama noastră largă de bocanci pentru femei și accesorii vă oferă posibilitatea de a vă exprima stilul personal și încrederea. Cu noi, cumpărăturile nu sunt doar o sarcină, ci o experiență. Descoperiți o varietate de modele și culori care reflectă unicitatea dvs. Și nu uitați că menținerea strălucirii originale a bocancilor este ușoară cu accesoriile noastre. Începeți călătoria dvs. în lumea încălțămintei elegante cu noi, pentru că meritați ce este mai bun!

Vezi mai mult

ULTIMELE PRODUSE

MODELE DE CELE MAI VÂNZATE