Valuta
RON
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • RON
Limbă
Meniu
Profil
Limbă

FACEBOOK

Instagram

Vezi toate articolele

Partea interioară a pantofilor sau așa-numita „Hastar”

Partea interioară a pantofilor sau așa-numita „Hastar”

Partea interioară a pantofilor sau așa-numita „Hastar”

Ce purtăm și cât de important este...

Ce importanță și care este semnificația părții interioare a pantofilor

Datorită contactului direct al piciorului cu căptușeala interioară a pantofilor, calitățile căptușelii și proprietățile sale sunt de maximă importanță. Căptușeala se înfășoară în jurul piciorului pe fiecare parte și sarcina sa este de a menține piciorul uscat și la temperatura potrivită, în același timp îndeplinind o funcție de reglare a umidității în interiorul pantofului. O astfel de căptușeală inadecvată sau de calitate scăzută a pantofilor poate duce la creșterea rapidă a transpirației picioarelor, ceea ce duce la mirosuri neplăcute, mai ales dacă pantoful este prost fabricat din material sintetic. De fapt, o căptușeală de pantofi realizată necorespunzător poate cauza presiune nejustificată și răni la picioare, care se pot agrava până la punctul de a provoca anumite afecțiuni neplăcute ale picioarelor. La urma urmei, picioarele fac parte din corp și ar trebui să fie îngrijite. Vă dorim să nu experimentați niciodată un asemenea inconvenient.

Căptușeală interioară CLASIC - Căptușeală din piele naturală

Cea mai bună căptușeală de pantofi este... și va fi întotdeauna căptușeala din piele naturală. Pantofi cu piele de înaltă calitate, precum pantofii Pestera Stil, partea interioară a pantofilor este realizată în principal din piele naturală de vițel. De asemenea, branțul în sine (adică materialul pe care călcați de fapt este, de asemenea, în mare parte din piele). În producția de masă din segmentul de încălțăminte de gamă medie, materialul din piele de porc este adesea preferat față de pielea de vacă datorită costului său mai mic. Astfel, prețul final al pantofilor este mai mic, indiferent de asemănarea vizuală dintre modelele de pantofi. Acest lucru nu se aplică în niciun fel pantofilor Cave Style. Cave Style folosește numai piele de vacă în fiecare pereche de pantofi, chiar și branțul (de care mulți oameni nu își dau seama de importanța) este, de asemenea, piele naturală. Datorită faptului că majoritatea oamenilor nu au cum să distingă pielea de porc de pielea de vacă autentică, uneori pantofii ieftini nu înseamnă calitate...

Avantajul puternic al căptușelii interioare este capacitatea excelentă a pielii de a respira și de a absorbi cu pricepere umezeala. Pielea naturală este singurul material de căptușeală care poate absorbi până la trei ori greutatea proprie în apă. Pielea reală este superbă în ceea ce privește respirabilitatea și absorbția umidității, chiar dacă trebuie să comparăm cu microfibrele moderne (cu mini-fibre și pori deschiși) precum și cu materialul sintetic de înaltă tehnologie din zilele noastre... totuși pielea adevărată este cea mai bună opțiune . Persoanele ale căror picioare transpiră ușor sau care transpiră abundent ar trebui să aibă grijă să cumpere pantofi din piele naturală, atât partea exterioară, cât și cea interioară și branțul.

Pentru persoanele cu probleme similare precum transpirația abundentă a picioarelor în timp ce poartă pantofi, se vor da câteva sfaturi în acest sens.

Să rezumam pentru pantofii cu căptușeală din piele. Sunt perfect potrivite pentru a fi purtate desculți în sezonul de vară. Pe langa asta, pielea are avantajul de a fi respirabila, buna cu pielea picioarelor tale, flexibila, rezistenta la crapare, extrem de rezistenta, durabila si isi pastreaza forma. Cu puțin mai mult sprijin și sfaturi din partea noastră, pantofii tăi vor fi în continuare ca noi până când vei cumpăra o altă pereche de pantofi.

PANTOF IZOLANT - Căptușeală caldă de iarnă

Iarna este un anotimp în care oamenii își doresc cu adevărat să-și țină picioarele calde după ce au scos o avere pentru o pereche de cizme de iarnă. O bună izolare, datorită căptușelii calde de iarnă, contracarează puternic condițiile de iarnă și rezolvă această problemă în zilele reci de iarnă. Căptușeala izolatoare sau căptușeala groasă folosită de Peshtera Stil este realizată din lână naturală sau o combinație de lână și fibre textile. Acest tip de căptușeală este deosebit de ușoară, dar în același timp caldă. Efectul izolator al căptușelii calde se realizează prin crearea unui strat izolator între aer și fibre. Datorită acestor buzunare de aer, picioarele tale sunt menținute calde și transpirația picioarelor este oprită. Acest control termic și manopera de calitate corectă vă mențin picioarele în stare bună de sănătate și sunt un partener ideal pentru zilele reci de iarnă. Un alt avantaj al căptușelii calde moderne de pantofi este că materialul poate fi adaptat în mod optim nevoilor purtătorului. De aceea, cu fiecare pereche de pantofi din piele naturală achiziționată de la Peshtera Style, obțineți o căptușeală optimă care se potrivește perfect pantofului în ceea ce privește proprietățile estetice, la senzație și la uzură.


FLUFFY LINING – Căptușeală naturală din lână de miel

Pantofii de marcă bulgară de la Peshtera Stil folosesc numai lână englezească adevărată pentru căptușeala interioară a modelelor de iarnă de cizme, clarks și pantofi. Acest tip de căptușeală oferă clienților săi o modalitate uimitoare de căldură, confortabilă și luxoasă de a trece peste sezonul rece de iarnă.

Blana este un miracol natural natural pentru picioarele noastre, este complet naturala si are proprietati grozave. Nu știu dacă vreunul dintre voi a observat că, în ciuda tuturor inovațiilor și materialelor de înaltă tehnologie (oricât de de înaltă calitate ar fi acestea) în confecția modernă de încălțăminte, de fapt acei profesioniști care folosesc în timpul expedițiilor în munții înalți sau părțile polare ale lumea, încă aleg să poarte îmbrăcăminte cu adaos de materiale din lână naturală. Este extrem de important ca acestea să fie echipate cu echipamente fiabile, cu un grad ridicat de izolare termică. Deci, în ciuda tuturor progreselor în fabricarea materialelor de înaltă tehnologie, produsele Mamei Natură încă se evidențiază ca fiind cele mai bune.

Picioarele purtătorului sunt complet încălzite datorită lânii de miel adevărate. Această căptușeală naturală este incredibil de moale și se adaptează perfect piciorului purtătorului.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

ULTIMELE PRODUSE

MODELE DE CELE MAI VÂNZATE